Tjedan otvorenih vrata

Ukoliko želite bolje upoznati rad naše Udruge, naše korisnike, njihove aktivnosti i dostignuća pozivamo Vas na Tjedan otvorenih vrata. U utorak, 3. prosinca u vremenu od 10 do 17 sati, možete posjetiti naš Dnevni centar koji se nalazi na adresi A. G. Matoša 6 u Čakovcu.

U srijedu, 4. prosinca možete posjetiti Klub „Duga“ u Prelogu u vremenu od 16 do 18 sati, dok će članovi Kluba „Mura“, točnije članovi Sportsko-rekreacijske radionice, pokazi što znaju i umiju na sportskim terenima „Sloga“ također u vremenu od 16 do 18 sati.

Tijekom Tjedna otvorenih vrata također možete posjetiti naše stambene zajednice. U četvrtak, 5. prosinca slobodno posjetite naša stanare u stambenoj zajednici u ulici A. G. Matoša 6 u vremenu od 15 do 18 sati, dok u petak, 6. prosinca možete obići stambene zajednice na adresama P. Preradovića 2 i J. Križanića 16 u vremenu od 16 do 18 sati. U subotu, 7. Prosinca, pak možete posjetiti stanare u stambenim zajednicama u selu Celine na adresu Cvjetna 9, koji će Vas rado primiti u vremenu od 13 do 18 sati.

02/12/2013