Treći sportski susret

Naša Udruga je, već treću godinu za redom, organizator i domaćin sportskih susreta pod nazivom ''Zajedno do bolje budućnosti''. Na susretu su sudjelovale 4 domaće, čakovečke, ekipe i 7 ekipa iz drugih gradova

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom iz Daruvara, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom iz Koprivnice, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci, Udruga ''Sunce'' za osobe s mentalnom retardacijom Ludbreg, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom grada Siska, Udruga Sunce, Varaždin, za osobe s mentalnom retardacijom i Udruga osoba s invaliditetom Kutina.

Ekipe su se natjecale u 6 sportskih disciplina: trčanje na 60m, skok u dalj, boćanje, gađanje na koš, gađanje na gol i golf. Svi natjecatelji pokazali su izvanredna znanja i vještine. Prvo mjesto pripalo je Udruzi iz Ludbrega, drugo Udruzi iz Kutine i treće križevačkoj Udruzi. Nakon sportskog dijela uslijedio je ručak, a zatim druženje uz kavu, sok i kolače.

Čestitamo svim natjecateljima, a svim voditeljima, volonterima, sucima, donatorima i ostalima koji su omogućili da se održi ovaj susret, od srca veliko HVALA!

03/06/2013