Donacija Raiffeisen banke našoj Udruzi

Dana 25.svibnja 2017.g. predstavnici Raiffeisen banke svečano su uručili našoj Udruzi donaciju od 10.000,00 kuna! Donacija je za osiguravanje opreme (računala i printer) za formiranje i provođenje projekta "Informatičke radionice - novi korak u inkluziju", s kojim ćemo započeti ovog rujna.

Radionice ćemo provoditi u Čakovcu i Prelogu, a namijenjene su osobama s intelektualnim teškoćama. Kroz informatičku će radionicu osobe s intelektualnim teškoćama biti upućene u pojam informatičke pismenosti i njezinu važnost, steći će znanje o temeljnim informatičkih pojmovima, te usvojiti osnove rada na računalu - pisanje teksta, služenje elektroničkom poštom, pretraživanje interneta, služenje multimedijom.

Proslavi su prisustvovali predstavnici Raiffeisen banke: Ivan Žižić– član Uprave, Ivan Vidaković– direktor Poslovanja sa stanovništvom, Maja Jambrošić – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Dijana Prka – direktorica Regije za poslovanje sa stanovništvom, Daniel Bogdan– voditelj grupe poslovnica, pa tako i poslovnice RBA u Čakovcu, te Nikolina Bogati – direktorica marketinga i odnosa s javnošću.

U znak zahvale, članovi Udruge (Kluba Duga, Prelog) su predstavnicima Raiffeisen banke darovali sliku duge koju je izradila Natalija Štefok, članica Udruge.

Još jednom veliko HVALA Raiffeisen banci!

29/05/2017