Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 20:35

Napisao
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije već 17 godina za redom organizira proslavu Dana svetog Valentina. I ove godine proslava je održana u Restoranu Kristal, u veseloj, raspjevanoj i plesnoj atmosferi uz dobru glazbu.
Nakon pozdravne riječi predsjednice Jadranke Hranilović, nastupila je folklorno-plesna skupina s prigodnim programom koju vodi Gordana Kolarić. Ovogodišnjoj proslavi odazvalo se oko 500 djece, njihovih roditelja, prijatelja. Kao gosti na proslavi su bili prijatelji iz Lendave i srodnih udruga iz Međimurske županije.
I ove godine organizirana je tombola, dok su mame, bake i tete pripremile kolače. Ovom prigodom predstavljeni su proizvode koje izrađuju članovi Udruge u dnevnom centru uz mogućnost kupnje. Slavlje je trajalo od 15 do 18 sati, uz želju da iduće godine potraje malo duže.
Zahvaljujemo svima: donatorima tombolskih zgoditaka, Restoranu Kristal, zaposlenima, muzici, volonterima i svima koji su pomogli oko organizacije i provedbe proslave.

Pročitano 605 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Siječanj 2016 15:34
Udruga OITMZ