54. Međimurski fašnik

Počasnu nagradu za trud osvojili smo na 54. Međimurskom fašniku. Ove godine zajednici smo se predstavili kao Semafori.

22.Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

U Vinkovcima je od 01. do 03. travnja 2016. godine održano 22.Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom na kojem je nastupilo 143 natjecatelja iz 15 klubova RH.Jedan od natjecatelja bio je i naš korisnik Tomislav Trupković

Uskrsna prodaja

Povodom Uskrsa, od 20. do 27. ožujka, i ove je godine održana prigodna prodaja rukotvorina koje su izradili članovi naše Udruge. Sve ukrasne proizvode izradili su u Dnevnom centru uz pomoć svojih asistentica, dok su vrijedne mame, kao i svake godine, ispekle kolače i napravile domaću tjesteninu.

Udruga na prijemu kod župana

Članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije posjetili su Međimursku županiju, gdje ih je primio župan Ivica Perhoč koji im je čestitao na 1. mjestu koje su osvojili na 51. Decathlonu u Krakowu u organizaciji IMF-a. Spomenuti europski sportski susret održan je u mjesecu srpnju.

Treći sportski susret

Naša Udruga je, već treću godinu za redom, organizator i domaćin sportskih susreta pod nazivom ''Zajedno do bolje budućnosti''. Na susretu su sudjelovale 4 domaće, čakovečke, ekipe i 7 ekipa iz drugih gradova. Nakon sportskog dijela uslijedio je ručak, a zatim druženje uz kavu, sok i kolače.

Tjedan otvorenih vrata

Ukoliko želite bolje upoznati rad naše Udruge, naše korisnike, njihove aktivnosti i dostignuća pozivamo Vas..

Pozivamo Vas na dane otvorenih vrata

Kako bismo Vam prezentirali naš rad, ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata i provedete vrijeme u društvu korisnika i zaposlenika Udruge prema sljedećem rasporedu....

Posjet Vukovaru

Društvo za zaštitu mentalno retardiranih osoba pozvalo nas je na Festival igre i smijeha. Prihvatili smo poziv i u petak, 8. studenoga posjetili smo Vukovar. Festival je bio zabavan, s puno izvođača srodnih udruga iz Vukovarsko-srijemske županije.