Jednaki u različitostima

U tijeku je provedba projekta ''Jednaki u različitostima''. Nositelj Projekta je Udruga, a sufinanciran je od Grada Čakovca. Partner na Projektu je STK Putjane, Čakovec.

54. Međimurski fašnik

Počasnu nagradu za trud osvojili smo na 54. Međimurskom fašniku. Ove godine zajednici smo se predstavili kao Semafori.

22.Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

U Vinkovcima je od 01. do 03. travnja 2016. godine održano 22.Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom na kojem je nastupilo 143 natjecatelja iz 15 klubova RH.Jedan od natjecatelja bio je i naš korisnik Tomislav Trupković

Uskrsna prodaja

Povodom Uskrsa, od 20. do 27. ožujka, i ove je godine održana prigodna prodaja rukotvorina koje su izradili članovi naše Udruge. Sve ukrasne proizvode izradili su u Dnevnom centru uz pomoć svojih asistentica, dok su vrijedne mame, kao i svake godine, ispekle kolače i napravile domaću tjesteninu.

Udruga na prijemu kod župana

Članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije posjetili su Međimursku županiju, gdje ih je primio župan Ivica Perhoč koji im je čestitao na 1. mjestu koje su osvojili na 51. Decathlonu u Krakowu u organizaciji IMF-a. Spomenuti europski sportski susret održan je u mjesecu srpnju.

Treći sportski susret

Naša Udruga je, već treću godinu za redom, organizator i domaćin sportskih susreta pod nazivom ''Zajedno do bolje budućnosti''. Na susretu su sudjelovale 4 domaće, čakovečke, ekipe i 7 ekipa iz drugih gradova. Nakon sportskog dijela uslijedio je ručak, a zatim druženje uz kavu, sok i kolače.

Tjedan otvorenih vrata

Ukoliko želite bolje upoznati rad naše Udruge, naše korisnike, njihove aktivnosti i dostignuća pozivamo Vas..

Pozivamo Vas na dane otvorenih vrata

Kako bismo Vam prezentirali naš rad, ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata i provedete vrijeme u društvu korisnika i zaposlenika Udruge prema sljedećem rasporedu....

Posjet Vukovaru

Društvo za zaštitu mentalno retardiranih osoba pozvalo nas je na Festival igre i smijeha. Prihvatili smo poziv i u petak, 8. studenoga posjetili smo Vukovar. Festival je bio zabavan, s puno izvođača srodnih udruga iz Vukovarsko-srijemske županije.