Jednaki u različitostima

U tijeku je provedba projekta ''Jednaki u različitostima''. Nositelj Projekta je Udruga, a sufinanciran je od Grada Čakovca. Partner na Projektu je STK Putjane, Čakovec.

Projekt traje od 01.03.2018 - 01.06.2018. U Projekt su uključene odrasle osobe s intelektualnim teškoćama s područja Grada Čakovca, djelatnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, članovi STK Putjane i volonteri.

 POKRET I SPORT NISU NE SMIJU BITI PRIVILEGIJA SAMO ZDRAVE POPULACIJE.

Cilj Projekta je pomoći osobama s invaliditetom da se uključe u aktivnosti i život lokalne zajednice

Bavljenjem sportom osobe s teškoćama vježbaju svoje vještine, razvijaju tjelesne i intelektualne mogućnosti, a društvo prepoznaje njihove potencijale i sposobnosti

Za obilježavanje završetka Projekta korisnici Poludnevnog boravka Udruge, pod vodstvom Jasenke Jocić i Mateje Zadravec, pripremaju glinena priznanja za sudjelovanje na Projektu. 

Treninzi se održavaju u prostorima STK Putjane Čakovec, svaki utorak i četvrtak od 10:00 do 11:30 sati pod vodstvom trenera Zorana Novaka.

Dođite, navijajte, zaigrajte s članovima naše Udruge! Sklopimo nova poznanstva i prijateljstva i budimo jednaki u različitostima!

11/05/2018