50g uspješnog djelovanja

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije svečano je obilježila 50 godina djelovanja i rada. Kao socijalno-humanitarna, neprofitna organizacija koja okuplja osobe s intelektualnim teškoćama, njihove roditelje, prijatelje i stručnjake djeluje od 1969. godine te svojim radom pomaže osobama s intelektualnim teškoćama kako bi se osjećali ravnopravnim članovima sredine u kojoj žive.

Obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije

u nastavku slijedi zaprimljena obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije. Sukladno njoj, obavještavamo Vas da je Skupština Udruge planirana za 14.03.2020. odgođena te ćemo Vas o sljedećem datumu, a ovisno o preporukama i odlukama Stožera civilne zaštite Međimurske županije i Republike Hrvatske te o daljnjem razvoju situacije, obavijestiti.

Članovi naše Udruge sudjelovali su na 56. Međimurskom fašniku te za originalne maske "Međimurskih kalampera" osvojili 5. počasnu nagradu za očuvanje tradicije Međimurskog fašnika!

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo

U petak, 14.02.2020. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo tradicionalnom proslavom u restoranu Kristal u Čakovcu.

Zahvaljujemo Agromeđimurju na donaciji jabuka!

Opg Fabijanić donirao je papriku Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama.

Opg Fabijanić donirao je papriku Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama. Korisnici su zajedno sa asistentima sudjelovali u branju paprike kako bi jelovnik bio što zdraviji i raznovrsniji.

6. Ljetne igre SOH-e 05. i 06. listopada 2019. Zagreb

U organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske, u Zagrebu su održane 6. Ljetne igre specijalne olimpijade Hrvatske. Nastupile su ekipe iz cijele Hrvatske kao i ekipa kluba Mura koji djeluje u okviru naše Udruge.

Bowling druženje-Varaždin 2019

U organizaciji Udruge Keruss a pod pokroviteljstvom Centra za rehabilitaciju Varaždin na kuglani stadium Bowling u Varaždinu održan je sportski susret “Bowling druženje-Varaždin 2019.

Klub Mura prvenstvo Hrvatske u Bowlingu

Športsko društvo specijalni športovi „Luč“ pod pokroviteljstvom Specijalne Olimpijade Hrvatske bio je organizator prvenstva Hrvatske u Bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama za 2019. godinu.

Proslavili smo valentinovo

Puni pozitivne energije proslavili smo Valentinovo. U restoranu Kristal i ove godine se okupilo veselo i raznoliko društvo