6. Ljetne igre SOH-e 05. i 06. listopada 2019. Zagreb

U organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske, u Zagrebu su održane 6. Ljetne igre specijalne olimpijade Hrvatske. Nastupile su ekipe iz cijele Hrvatske kao i ekipa kluba Mura koji djeluje u okviru naše Udruge.

Bowling druženje-Varaždin 2019

U organizaciji Udruge Keruss a pod pokroviteljstvom Centra za rehabilitaciju Varaždin na kuglani stadium Bowling u Varaždinu održan je sportski susret “Bowling druženje-Varaždin 2019.

Klub Mura prvenstvo Hrvatske u Bowlingu

Športsko društvo specijalni športovi „Luč“ pod pokroviteljstvom Specijalne Olimpijade Hrvatske bio je organizator prvenstva Hrvatske u Bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama za 2019. godinu.

Proslavili smo valentinovo

Puni pozitivne energije proslavili smo Valentinovo. U restoranu Kristal i ove godine se okupilo veselo i raznoliko društvo

Zajedništvo u ljubavi

Veljača za nas znači puno zanimljivih, veselih i raznovrsnih događaja. Ova veljača se pokazala kao posebno dinamična.

UDRUGA OITMZ organizator projekta 'U čakovečke vode – zbog zdravlja, a ne mode'

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije je nositelj projekta 'U čakovečke vode – zbog zdravlja, a ne mode' koji se odvija od 1. travnja do 1. srpnja 2017. godine.

Donacija Raiffeisen banke našoj Udruzi

Dana 25.svibnja 2017.g. predstavnici Raiffeisen banke svečano su uručili našoj Udruzi donaciju od 10.000,00 kuna!

Obilježena je 45.obljetnica rada Udruge

Prigodnom svečanošću krajem prosinca obilježena je 45.obljetnica rada Udruge za pomoć osobama s mentalnom...

Darko Bacinger proglašen najboljim sportašem s invaliditetom Međimurja

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije 6. veljače u hotelu „Park“ u Čakovcu održan je izbor najboljih sportaša Međimurja. Član naše Udruge Darko Bacinger proglašen je najboljim sportašem s invaliditetom Međimurske županije.

Dani preventive 2013

Korisnici poludnevnog boravka i organiziranog stanovanja uz podršku sudjelovali su, 24. travnja, na „Danima preventive 2013. godine“.