EKIPA MURA - 20. PRVENSTVO HRVATSKE U PLIVANJU

Ekipa Kluba Mura 11. i 12. listopada 2021. sudjelovala je na Prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s intelektualnim teškoćama u organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske. Naši su sportaši osvojili 1. i 3. mjesto u disciplini 25 m prsno te 3. mjesto u disciplini 25 m slobodno. Upućujemo čestitke svim sudionicima!

SUDJELOVALI SMO NA 7. LJETNIM IGRAMA SPECIJALNE OLIMPIJADE HRVATSKE

2. i 3. listopada 2021. godine sudjelovali smo na Ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske. Naši su se sportaši natjecali u pikadu, združenom pikadu i atletici. U združenom pikadu jedan je natjecateljski par osvojio 3. mjesto. Čestitke svim sudionicima!

Izlet Park prirode Papuk i Virovitica

Ove je subote, 25.09.2021., održan izlet u organizaciji naše Udruge. Posjetili smo Park šumu Jankovac, gorsku dolinu i biser slavonskog gorja, smješten u samom srcu Papuka na 475 m nadmorske visine. Prošetali smo dijelom Grofove poučne staze uz jankovačka jezera i slap Skakavac.

Održane redovna godišnja izvještajna i izvanredna izborna sjednica Skupštine Udruge

U subotu, 24.07.2021., s početkom u 10 sati, u prostorijama NK “Sloga” Čakovec, uz pridržavanje uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi MROSP-a, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, održane su redovna godišnja izvještajna i izvanredna izborna sjednica Skupštine Udruge.

Ekipa Kluba Mura 24.09.2021. je u Zaprešiću osvojila 2. mjesto

Ekipa Kluba Mura 24.09.2021. je u Zaprešiću osvojila 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u malom nogometu za osobe s intelektualnim
teškoćama, organiziranom pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Upućujemo čestitke našim sportašima i želimo im puno uspjeha u idućim natjecanjima!

ODRŽANI SPORTSKI SUSRETI ZAJEDNO DO BOLJE BUDUĆNOSTI

U subotu, 11.9.2021., održani su tradicionalni međužupanijski sportski susreti osoba s intelektualnim teškoćama u organizaciji naše Udruge. Susrete je sufinancirala Međimurska županija.

ZAJEDNO DO BOLJE BUDUĆNOSTI

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na tradicionalne sportske susrete i takmičenje osoba s intelektualnim teškoćama.

SUDJELOVALI SMO NA DANIMA OTVORENIH VRATA UDRUGA 2021.

U subotu, 12.6.2021., Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije sudjelovala je, pridržavajući se epidemioloških mjera koje su na snazi, na Danima otvorenih vrata udruga 2021. u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. To je bila prilika za upoznavanje javnosti s radom naše Udruge i mogućnostima naših članova.

MEDALJE NA 15. ŽUPANIJSKOM NATJECANJU U BOĆANJU

Dana 12. lipnja 2021.godine u popodnevnim satima Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama međimurske županije sudjelovala je na županijskom turniru u boćanju koji je organizirao Međimurski sportski savez sportske rekreacije "Sport za sve" na ŠRC Šenkovec. 

Izvještaj o radu Udruge u 2020. godini

Ovu, 51. godinu djelovanja Udruge, možemo okarakterizirati kao izuzetno tešku godinu za sve nas. U 2020. godinu ušli smo puni optimizma i radnih planova. Nadali smo se jako dobroj godini. U prva dva i pol mjeseca 2020.godine provodili smo sve aktivnosti prema planu: