040/390-260
Antuna Gustava Matoša 6, Čakovec

Radno vrijeme

Pon - Pet 7.00 - 15.00h

Nazovite nas!

040/390-260

U subotu, 11.9.2021., održani su tradicionalni međužupanijski sportski susreti osoba s intelektualnim teškoćama u organizaciji naše Udruge. Susrete je sufinancirala Međimurska županija.

Prije samog početka natjecanja na sportskim su terenima sve prisutne pozdravili i poželjeli im sportske uspjehe gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću.

U susretima je sveukupno sudjelovalo 7 ekipa, i to 5 ekipa naše Udruge te po jedna ekipa Centra za rehabilitaciju Varaždin i Udruge „Maslačak“ iz Križevaca. Ove godine se sportskim igrama nažalost, zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, nisu mogle odazvati sve organizacije koje tradicionalno u njima sudjeluju. Natjecatelji su sudjelovali u sljedećim disciplinama: trčanje na 60 m, skok u dalj, boćanje, gađanje na koš, gađanje na gol, bacanje kolutova. Nakon sportskog dijela susreta, sportaši su se okrijepili ručkom te je uslijedila podjela medalja. Prvo mjesto pripalo je ekipi Čakovec 3, drugo mjesto osvojila je ekipa Centra za rehabilitaciju Varaždin, a treće ekipa Udruge „Maslačak“. Susreti su završili nakon veselog druženja u popodnevnim satima.

Hvala svim sportašima i volonterima na sudjelovanju i nadamo se da se iduće godine vidimo u još većem broju! Hvala i svim našim gostima i posjetiteljima na podršci!