Vijesti

Novosti iz udruge OITMZ

Izvještaj o radu Udruge u 2020. godini

Ovu, 51. godinu djelovanja Udruge, možemo okarakterizirati kao izuzetno tešku godinu za sve nas. U 2020. godinu ušli smo puni optimizma i radnih planova. Nadali smo se jako dobroj godini. U prva dva i pol mjeseca 2020.godine provodili smo sve aktivnosti prema planu:

Održane 7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske

Dana 29. i 30. rujna 2020. održane su 7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske putem ZOOM aplikacije i to tako da je svaka ekipa sudjelovala istovremeno na natjecanju u svom prostoru.

IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE U JUBILARNOJ 2019.GODINI

Poteklu godinu koja je uza nas mogli bi okarakterizirati kao vrlo uspješnu i po mnogočemu posebnu. Posebnu, ponajprije po velikom jubileju, 50-godina uspješnog rada Udruge,  po mnoštvu aktivnosti, događanja ali i po uspješnom provođenju raznih projekata.

Skupština 04.07.2020

U subotu 04.07.2020.g, u 10 sati,  u prostoriji NK Sloge Čakovec uz pridržavanje uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi MDOMSP-a, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, održana je redovna izvještajna i izborna Skupština Udruge.

Naša priča…

Naša priča započinje prošle jeseni kada su korisnici poludnevnog boravka Udruge, zajedno sa  Voditeljicom i asistentima posjetili Sklonište za napuštene životinje „Prijatelj“ u Čakovcu.

50g uspješnog djelovanja

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije svečano je obilježila 50 godina djelovanja i rada. Kao socijalno-humanitarna, neprofitna organizacija koja okuplja osobe s intelektualnim teškoćama, njihove roditelje, prijatelje i stručnjake djeluje od 1969. godine te svojim radom pomaže osobama s intelektualnim teškoćama kako bi se osjećali ravnopravnim članovima sredine u kojoj žive.

Obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije

u nastavku slijedi zaprimljena obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije. Sukladno njoj, obavještavamo Vas da je Skupština Udruge planirana za 14.03.2020. odgođena te ćemo Vas o sljedećem datumu, a ovisno o preporukama i odlukama Stožera civilne zaštite Međimurske županije i Republike Hrvatske te o daljnjem razvoju situacije, obavijestiti.

Članovi naše Udruge sudjelovali su na 56. Međimurskom fašniku te za originalne maske "Međimurskih kalampera" osvojili 5. počasnu nagradu za očuvanje tradicije Međimurskog fašnika!

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo

U petak, 14.02.2020. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo tradicionalnom proslavom u restoranu Kristal u Čakovcu.

Zahvaljujemo Agromeđimurju na donaciji jabuka!