Vijesti

Novosti iz udruge OITMZ

Izvještaj o radu Udruge u 2020. godini

Ovu, 51. godinu djelovanja Udruge, možemo okarakterizirati kao izuzetno tešku godinu za sve nas. U 2020. godinu ušli smo puni optimizma i radnih planova. Nadali smo se jako dobroj godini. U prva dva i pol mjeseca 2020.godine provodili smo sve aktivnosti prema planu:

Održane 7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske

Dana 29. i 30. rujna 2020. održane su 7. Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske putem ZOOM aplikacije i to tako da je svaka ekipa sudjelovala istovremeno na natjecanju u svom prostoru.

IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE U JUBILARNOJ 2019.GODINI

Poteklu godinu koja je uza nas mogli bi okarakterizirati kao vrlo uspješnu i po mnogočemu posebnu. Posebnu, ponajprije po velikom jubileju, 50-godina uspješnog rada Udruge,  po mnoštvu aktivnosti, događanja ali i po uspješnom provođenju raznih projekata.

Skupština 04.07.2020

U subotu 04.07.2020.g, u 10 sati,  u prostoriji NK Sloge Čakovec uz pridržavanje uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi MDOMSP-a, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, održana je redovna izvještajna i izborna Skupština Udruge.

Naša priča…

Naša priča započinje prošle jeseni kada su korisnici poludnevnog boravka Udruge, zajedno sa  Voditeljicom i asistentima posjetili Sklonište za napuštene životinje „Prijatelj“ u Čakovcu.

50g uspješnog djelovanja

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije svečano je obilježila 50 godina djelovanja i rada. Kao socijalno-humanitarna, neprofitna organizacija koja okuplja osobe s intelektualnim teškoćama, njihove roditelje, prijatelje i stručnjake djeluje od 1969. godine te svojim radom pomaže osobama s intelektualnim teškoćama kako bi se osjećali ravnopravnim članovima sredine u kojoj žive.

Obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije

u nastavku slijedi zaprimljena obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije. Sukladno njoj, obavještavamo Vas da je Skupština Udruge planirana za 14.03.2020. odgođena te ćemo Vas o sljedećem datumu, a ovisno o preporukama i odlukama Stožera civilne zaštite Međimurske županije i Republike Hrvatske te o daljnjem razvoju situacije, obavijestiti.

Članovi naše Udruge sudjelovali su na 56. Međimurskom fašniku te za originalne maske "Međimurskih kalampera"

Članovi naše Udruge sudjelovali su na 56. Međimurskom fašniku te za originalne maske "Međimurskih kalampera" osvojili 5. počasnu nagradu za očuvanje tradicije Međimurskog fašnika!

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo

U petak, 14.02.2020. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo tradicionalnom proslavom u restoranu Kristal u Čakovcu.

Zahvaljujemo Agromeđimurju na donaciji jabuka!

Zahvaljujemo Agromeđimurju na donaciji jabuka!