040/390-260
Antuna Gustava Matoša 6, Čakovec

Radno vrijeme

Pon - Pet 7.00 - 15.00h

Nazovite nas!

040/390-260

U subotu, 12.6.2021., Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije sudjelovala je, pridržavajući se epidemioloških mjera koje su na snazi, na Danima otvorenih vrata udruga 2021. u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. To je bila prilika za upoznavanje javnosti s radom naše Udruge i mogućnostima naših članova.

Na vanjskim prostorima NK “SLOGA” u Čakovcu u vremenskom razdoblju od 9:00 do 11:30 sati održani su prezentacija radova nastalih na kreativnim radionicama poludnevnog boravka i ekipno natjecanje naših članova, osoba s intelektualnim teškoćama, u dvije sportske discipline: bacanje obruča i bacanje lopte u koš. U natjecateljskim disciplinama sveukupno su sudjelovale 3 ekipe sa po 9 članova. Po završetku natjecanja svim su sudionicima podijeljene zahvalnice za sudjelovanje. Za zakusku su se pobrinuli korisnici socijalne usluge organiziranog stanovanja uz podršku koji su uz pomoć asistentica pripremili ukusne kolače. Vladala je vesela atmosfera, ispunjena srećom i radošću.

Događaj su posjetili gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću Grada Čakovca, dok se župan Međimurske županije Matija Posavec zbog spriječenosti ispričao na nedolasku te preko gradonačelnice uputio pozdrave svim članovima i prijateljima Udruge. Dan otvorenih vrata medijski su popratile Međimurske novine.