040/390-260
Antuna Gustava Matoša 6, Čakovec

Radno vrijeme

Pon - Pet 7.00 - 15.00h

Nazovite nas!

040/390-260

U petak, 14.02.2020. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama obilježila je Valentinovo tradicionalnom proslavom u restoranu Kristal u Čakovcu.

Događaju je  prisustvovala ravnateljica Centra za socijalnu skrb Čakovec, Alenka Bilić, obitelji i prijatelji članova Udruge, djelatnici Udruge, učenici i djelatici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec te srodne udruge iz Čakovca i Preloga.

 Na početku druženja, predsjednica Biserka Vrbanec uputila je pozdravne riječi svim uzvanicima: “Poštovani  gosti, dragi prijatelji,

iznimno mi je zadovoljstvo izraziti Vam dobrodošlicu na početku našeg tradicionalnog susreta. Zahvaljujem se svima što ste se odazvali i uveličali ovo druženje koje organiziramo sa ciljem da razveselimo sve naše goste, te nam svima zajedno približimo radost proslave Valentinova.”

Predsjednica se zahvalila svima koji su sudjelovali u organizaciji bogate tombole, i podijelila zahvalnice korisnicima koji su bili izrazito angažirani u prikupljanju zgoditaka, Tomislavu Obadiću i Stjepanu Šariću.

Na završetku govora čestitala je svima Dan zaljubljenih i poželjela ugodnu zabavu.

Nastup dramsko-folklorne skupine koja djeluje u sklopu Udruge podigao je atmosferu i slavlje je nastavljeno uz pjesmu, ples i veselje.