040/390-260
Antuna Gustava Matoša 6, Čakovec

Radno vrijeme

Pon - Pet 7.00 - 15.00h

Nazovite nas!

040/390-260

Pozdravnim govorima igre su otvorili i zaželjeli puno sportskih uspjeha predsjednik Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama Ozren Catela, izvršni direktor Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije Marko Vrus, pravobranitelj za osobe s invaliditetom Darijo Jurišić, gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Međimurske županije Sonja Tošić Grlač. Susrete je vodio i koordinirao Dejan Šantl.

Sportski susreti su započeli mimohodom sudionika, a zatim je usljedilo sportsko natjecanje u pet disciplina – nošenje loptice u žlici, „karike na marike“, štafeta s kvačicama, bacanje loptice u koš i povlačenje konopa.

U ukupnom poretku 1. mjesto osvojila je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ iz Đurđevca, 2. mjesto Udruga osoba s intelektualnim teškoćama ZVONO – Split, i 3. mjesto Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar. Svi sudionici dobili su medalje za sudjelovanje, a za 1.-3.mjesto podijeljeni su zasluženi pehari.

Susrete je financijski podržala Međimurska županija putem projekta Udruge ‘’Cijela Hrvatska u srcu Međimurja’’. Zahvaljujemo svima koji su se uključili u organizaciju i provedbu susreta te svim donatorima, sponzorima i volonterima.

Iduće godine grad domaćin sportskih susreta je Split.