Vijesti

Novosti iz udruge OITMZ

Održane redovna godišnja izvještajna i izvanredna izborna sjednica Skupštine Udruge

U subotu, 24.07.2021., s početkom u 10 sati, u prostorijama NK “Sloga” Čakovec, uz pridržavanje uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi MROSP-a, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, održane su redovna godišnja izvještajna i izvanredna izborna sjednica Skupštine Udruge.

Nakon pozdravnih riječi predsjednice Udruge Biserke Vrbanec, usvajanja Poslovnika o radu Skupštine, izbora radnog predsjedništva i potvrđivanja radnih tijela pročitana su sljedeća izvješća za 2020. godinu: Izvještaj o radu Udruge, Izvještaj izvršnog direktora, Izvještaji o radu klubova Mura i Duga, Izvještaji o radu poludnevnog boravka i organiziranog stanovanja uz podršku, Financijsko izvješće, Izvješće Nadzornog odbora. Također, predstavljen je Program rada za 2021. godinu uz financijske pokazatelje te je izabrana i nova članica Upravnog odbora iz reda stručnjaka. Na samom je kraju dugogodišnjoj zaposlenici Udruge, Ani Vrančić, asistentici u organiziranom stanovanju uz podršku, uručena zahvalnica za desetogodišnji rad u Udruzi na poboljšanju kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama.

skupstina

Odluka_Skupština_Izvješća